ZomerPodium

Van 18 juli t/m 24 juli organiseren we weer theaterlessen in de buitenlucht. Dit jaar voor drie verschillende leeftijdsgroepen. Informeer naar de mogelijkheden.

Eigen Ruimte in gebruik

Vanaf 1 oktober hebben we onze eigen ruimte. Na het plaatsen van een scheidingswand en het verven van alle muren wordt het steeds meer onze eigen plek.

Groepen zitten vol maar geef je wel op.

Op dit moment zitten alle groepen van de Podiumschool vol, maar geef je wel op. Iedereen die zich opgeeft komt op de reserve lijst. Als er iemand afvalt na de proefles kun je misschien toch meedoen. Als de reservelijst zo groot is dat we een nieuwe groep kunnen starten zullen we onderzoeken of dit lukt.

Proeflessen tot de herfstvakantie.

Kinderen en jongeren kunnen zich tot de herfstvakantie aanmelden voor een proefles. Sommige groepen zitten vol, dus informeer naar de mogelijkheden.

18 mei locatie voorstelling Hempens

Een unieke voorstelling in het Pylkwiersterbosk nabij Hempens en Zuiderburen. Dertig jongeren spelen De Storm een voorstelling over de storm die je als jongeren ervaart vermengd met de klassieker De Storm van Shakespeare. Entree €5,- (incl. consumptie), aanvang 19.00. Kaarten verkrijgbaar via info@podiumschool.nl