Theaterklokkenspel, 24 december van 14-17u Stadhuis Hofplein Leeuwarden

LF2018 starte dit jaar met kinderen die achter de ramen van het Stadhuis taferelen lieten zien. We sluiten het culturele jaar ook weer af bij het Stadhuis. Stadsbeiaardier Vincent Hensen en kinderen van de Podiumschool hebben een speciale voorstelling gemaakt. De kinderen laten taferelen zien achter de ramen van het Stadhuis, gebaseerd op alle denkbare kerstthema’s. Vincent heeft daar speciaal

Nieuwe Locatie

Met trots willen we laten weten dat dit jaar de lessen op een nieuwe locatie zullen zijn. Vanaf 1 september zijn we te vinden op de Willemskade 27 in Leeuwarden.

Proefles op 9 juni van 13.00-14.30u

Wil je samen met andere geïnteresseerde kinderen ontdekken of de Podiumschool wat voor je is, geef je dan op voor de proefles op 9 juni via info@podiumschool.nl. Zou je graag een keer met een bestaande groep willen meedoen, informeer naar de mogelijkheden.

Maart start beginnersgroep volwassentoneel

Goed nieuws voor alle volwassenen die graag een keer kennis willen maken met toneelspelen. We starten 5 maart 2018 met een nieuwe cursus. De lessen zijn geschikt voor beginners en voor amateurs die meer verdieping in hun spel willen. Er komen 12 lessen van anderhalf uur.

Nieuwe ronde volwassen toneel

Goed nieuws voor alle volwassenen die graag een keer kennis willen maken met het vak van toneelspelen. We starten een nieuwe cursus. De lessen zijn geschikt voor beginners en voor amateurs die meer verdieping in hun spel willen. Er komen 8 lessen van 19.30-21.00u en deze starten op maandag 30 oktober.

Proeflessen tot de herfstvakantie

Weet je niet zeker of toneel iets voor jou is? Neem contact met ons op en meldt je aan voor een proefles. Dit kan tot de herfstvakantie.

Zondag 3 september op de UITmarkt kans op 3 gratis lessen.

Kom aanstaande zondag naar de UIT-markt in Leeuwarden en maak  je eigen verkleed-selfie bij de Podiumschool. In de kraam van de podiumschool hangen en liggen allerlei verkleed-kleren en hoedjes en pruiken en nog veel meer om jezelf mee aan te kleden. Als je vervolgens een selfie maakt en deze naar de Podiumschool stuurt, maak je kans op 3 gratis lessen.

Geef je nu op voor het nieuwe seizoen.

Op 6 september beginnen weer de nieuwe lessen van de Podiumschool. Tot de herfstvakantie kun je je opgeven voor een gratis proefles. Dus wacht niet langer en geef je op.

21 mei theatrale picknick in Hempens

Na fantastische uitvoeringen van alle kinderen van de Podiumschool in de Harmonie, hebben we nog een toetje. Op 21 mei zullen we een Theatrale picknick houden in het amfitheater in Hempens. De kinderen zullen het publiek trakteren op verrassende acts. Maar ook het publiek mag eens proeven aan de kunst van toneelspelen. We hopen iedereen te zien op 21 mei