OPMAATpodium

Voor mensen met een beperking

OPMAATpodium

Semi professioneel theatergezelschap, voor mensen met een verstandelijke beperking.
Informatie dagbesteding

Vanaf september 2021 is de Podiumschool begonnen met een semi professioneel theatergezelschap  voor mensen met een beperking.

Met deelnemers maken we minimaal 2x per jaar een voorstelling. Iedere maandag van 9:00-15:30 komen we bij elkaar en werken we aan een voorstelling of doen we oefeningen om de acteer vaardigheden te verrijken.

Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om theater te kunnen beoefenen als vak.

Voor Friesland hebben wij die mogelijk gecreëerd.

De PodiumPauwen
donderdag 9:00 - 16:00 uur

Bij de Podiumschool kunnen mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding volgen. De dagbesteding heeft als insteek theater en andere vormen van podiumkunst. Op dit moment hebben we een groep van 8 deelnemers op donderdag.

Er wordt toneel gespeeld, gezongen, muziek geluisterd, gedanst en natuurlijk heel veel gelachen. We hebben regelmatig pauze en lunchen samen. Er is veel ruimte voor eigen fantasie en iedereen kan zijn/haar individuele wensen kenbaar maken.

De begeleiders zijn professionals op het gebied van de gehandicapten zorg als op het gebied van theater. De vaste begeleiders zijn Catrien Jonker en Onno Spreij. Zij worden aangevuld door een stagiaire of een vrijwilliger.

De PodiumPatsers

De PodiumPatsers is een semi professioneel theater gezelschap. Mensen met een licht verstandelijke beperking krijgen wekelijks les in acteren en theater. Samen maken we ieder jaar een voorstelling, die we in een echt theater laten zien. Daarnaast is deze groep in te zetten voor speciale acts voor symposia e.d.

Sfeerimpressie

Meld je aan voor een gratis proefles!

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

De laatste voorstellingen van OPMAATpodium