KIDSpodium

KIDSpodium is toegankelijk voor elk kind vanaf zes jaar dat interesse heeft in theater en acteren. Iedereen is welkom!

Door middel van een gratis proefles kan uw kind kennismaken met de Podiumschool en ontdekken of het wat voor hem of haar is.

De docenten maken vervolgens op basis van deze proefles een inschatting in welke groep uw kind het beste past qua leeftijd, ervaring en persoonlijkheid.
Een cursusjaar bestaat uit 2 x 15 weken en kost in totaal €315,-

KIDSpodium 6 – 8 jaar

Kinderen van 6 – 8 jaar kunnen een kennismakingstraject van 15 weken volgen, wat hierna nog 15 weken verlengd kan worden.

De startmomenten zijn september en januari. Ieder jaar zullen we een stapje verder gaan op het gebied van acteren, stemexpressie en fysiek theater. Vanaf 9 jaar kunnen de kinderen doorstromen naar het KIDSpodium 9-12 jaar.

De lessen voor kinderen van 6-8 jaar zijn op woensdag en vrijdag van 16.30-18.00 uur

KIDSpodium 9 – 12 jaar

Kinderen van 9 – 12 jaar kunnen zich in een veilige groep van maximaal 12 kinderen ontwikkelen binnen het theatervak.

De lessen staan in het teken van verdiepen van de vaardigheden op het gebied van stem, bewegen en spel. Samen met de kinderen zullen we een voorstelling maken, waar we een groot deel van het seizoen aan werken. Hierbij zijn de ideeën van de kinderen leidend.

De lessen voor kinderen van 8-12 jaar zijn op woensdag  en vrijdag van 16.30-18.00 uur

Nu ook een mixgroep 9-13 jr op maandag van 16.30-18u

Waar vind je de Podiumschool?

Jacob Catsplein 1A, Leeuwarden, Telefoon: 06 45 48 00 77