Insect en Hotel

Theatervoorstelling voor kleuters

Insect en Hotel

Een vrolijke theatervoorstelling over insecten speciaal gemaakt voor kleuters. We werken met maskers en objecten komen tot leven.

Hoe komt het toch dat de laatste tijd geen insecten meer naar het hotel komen? Juffrouw mier komt iedere dag schoonmaken, maar heeft dit zin? De mestkever komt langs om de wc te ontstoppen. Het heeft allemaal geen zin. De eigenaar kan niets anders doen dan het hotel sluiten. Dan, op een dag komt het bloemenmeisje voorbij,  door haar wordt alles anders.

Speeldata

Zeer geschikt voor buitenlocaties.

Try-outs

3 juli park Vijversburg, 2 x vrije voorstelling

5 juli, park Vijversburg, 1 schoolvoorstelling

8 juli, 2x Thomasschool Leeuwarden

12 juli, 2x Thomasschool Leeuwarden

13 juli,  park Vijversburg, 1x schoolvoorstelling, 2x vrije voorstelling

14 juli,  park Vijverburg, 1x schoolvoorstelling

Ga ook eens kijken naar de tentoonstelling Giga Insecta van 3 juli t/m 14 augustus in park Vijversburg in Tytsjerk. https://vijversburg.nl/

Boekingen en informatie

Vraag een offerte aan. Wij komen graag spelen op scholen en festivals of natuur evenementen. De voorstelling duurt 40 minuten en is zeer geschikt voor de onderbouw. Zelfs peuters beleven samen met hun ouders een geweldige tijd.

We spelen de voorstelling binnen en buiten. Buiten spelen we op een beschutte plek. We hebben een minimaal speelvlak nodig van 5x5 m.

Na de voorstelling mogen kinderen met een masker op de foto.

Omdat ieder optreden een andere tijdsinvestering vraagt, willen we graag maatwerk leveren wat betreft de prijs. Door hieronder te klikken kom je bij ons contact formulier en kan u uw verzoek indienen.

Mevrouw mier ruimt op haar eigen manier de rotzooi op.

Delen met je vrienden?

theateropleiding

Deel dit met je vrienden!

WAT IS DE PODIUMSCHOOL?

Op de Podiumschool leren kinderen/jongeren/volwassenen toneelspelen en een voorstelling maken. Plezier en een goede sfeer staan hierbij voorop.

De kinderen/jongeren/volwassenen krijgen les in acteren, stemexpressie en beweging en werken elk jaar toe naar een kleine of grotere voorstelling.

De voorstellingen vinden plaats in een inspirerende omgeving.

Op de Podiumschool wordt niet alleen de theatrale ontwikkeling, maar ook de persoonlijke ontwikkeling centraal gesteld. We willen je graag laten stralen.

Kinderen waarbij de financiële situatie thuis niet toereikend is, kunnen een beroep doen op het jeugd cultuurfonds.

VOOR WIE IS DE PODIUMSCHOOL?

podiumschool voor kleuters in Leeuwarden
Kleuters leren de wereld ontdekken en kennen door na te doen en te spelen. De Podiumschool biedt kleuters een speelse en veilige omgeving om zich te ontwikkelen en te uiten, waardoor ze meer grip krijgen op de wereld om hen heen.
KIDSpodium is toegankelijk voor elk kind vanaf zes jaar dat interesse heeft in theater en acteren. Iedereen is welkom! Door middel van een proefles kan uw kind kennismaken met de Podiumschool en ontdekken of het wat voor hem of haar is.
podiumschool voor jongeren in Leeuwarden
JONGERENpodium is speciaal voor alle jongeren van 12 jaar en ouder die graag eens mee willen spelen in een echte theatervoorstelling. Je gaat samen met leeftijdsgenoten en de theaterdocent een voorstelling bedenken en vorm geven.

VOLWASSENpodium is speciaal voor volwassenen die kennis willen maken met toneelspelen of zich juist er meer in willen verdiepen. Spelplezier ontwikkelen staat centraal in de lessen.