Zomerpodium

Zomerpodium

3 dagen lang theater maken en beleven.
Voor kinderen van 9 – 12 jr is er een theater driedaagse in de buitenlucht, bij het Amfitheater in Hempens. De kinderen komen iedere dag voor theater activiteiten en spelletjes, van 10:00-16:00 u. De laatste dag (woensdag 24 juli) blijven de kinderen langer en nuttigen samen het avondeten. Na het eten is het tijd om de voorstelling te presenteren aan het publiek.

We houden voldoende pauze met drinken en lekkers, ieder kind neemt zijn eigen lunch mee. Dit jaar is het voor 9-12 jaar op 22, 23 en 24 juli.

Ook voor 13+ is er ZomerPodium en wel op 26 en 27 juli, inclusief een nacht slapen op de naastgelegen camping Hiddemastate. Je doet allerlei theater activiteiten in de buitenlucht en maakt kleine presentaties. ‘s Avonds spelen we ‘Weerwolf’ bij het kampvuur. Zaterdagmiddag is er een korte presentatie voor familie en bekenden

Kosten: €75 (kosten mogen nooit een probleem zijn, stuur een mail als dit wel zo voor u is)

Locatie: Amfitheater Hempens aan de rand van open land en bos.

Meld je aan voor een gratis proefles!

Door het formulier hieronder in te vullen meld je je aan voor een gratis proefles bij de Podiumschool. Als je het volledig invult, krijg je een email terug waarin je wordt uitgenodigd voor een proefles.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.